GUMMIFLISE – FIN TOP – 25 MM

25 mm Gummiflise af meget høj kvalitet, og en meget populær variant i professionelle træningscentre i både Danmark og Europa. Stor slidstyrke og lang levetid, samt utrolig nem at rengøre!

Gummifliserne kan bruges indendørs såvel som udendørs, og derudover er de også blandt de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på vores kvalitet, at kan du finde en flise billigere i samme kvalitet, så matcher vi prisen.

Ønsker du andre farver eller tilbud til dit firma, så kontakt vores kundeservice for at høre nærmere.

Står du og skal bruge flisen nu og her? Køb direkte i webshoppen hos Crossfitness.dk her

25 MM GUMMIFLISE TIL FITNESS

En sort gummiflise på 25 mm fra MM Custom Gym er det sikre valg! Fliserne er lavet i et solidt materiale som tåler gentagne drops fra selv de tungeste vægte.

Denne gummiflise er udover den solide og fantastiske kvalitet også til at erhverve, til en utrolig lav pris. Her er det muligt at få et gummigulv, som det de store og professionelle fitnesscentre har – bare til en fast lav pris.

Vi producerer selv alle vores gummifliser, som lever op til de europæiske REACH-krav – og når du vælger denne gummiflise, får du en af de mest lugtneutrale på markedet.

Vi er så sikre på vores produkt at vi tilbyder prismatch hvis kan du finde et gulv billigere i samme kvalitet.

Bemærk, dette er et gulv af professionel kvalitet, og må derfor ikke sammenlignes med alternativer i lavere kvalitet og densitet.

Da det er et gummiprodukt, kan der forkommen en tolerance i størrelser på +/- 1%.

GUMMIGULV MED UENDELIGE MULIGHEDER

Gummiflisen m. fin top fra MM Custom Gym kan fås i flere farver, tykkelser og størrelser. Vi er alle forskellige og med de mange muligheder kan du sætte dit helt eget personlige præg på dit fitnessgulv i træningscenteret eller hjemme hos dig selv, når du vælger denne gummiflise.

Den fås i 15 og 25 mm tykkelse og med en størrelse på enten 50x50cm eller 100x100cm kan du sammensætte det perfekte og mest hårdføre træningsgulv.

Se vores øvrige udvalg træningsgulv lige her

SLIDSTÆRK GUMMIFLISE TIL FITNESS OG UDENDØRS BRUG

Gummiflisen er utrolig slidstærk og egner sig faktisk til indendørs og udendørs brug. Så drømmer du om et lækkert udendørs trænings setup, så vil denne flise give det helt perfekte underlag.

Når gummigulvet bliver snavset og beskidt er det utrolig nemt at gøre rent. Den robuste overflade gør at gummiflisen ikke tager skade af vand ved rengøringen.

GUMMIFLISER SOM ER NEMME AT MONTERE & VEDLIGEHOLDE

Alle gummifliser fra MM Custom Gym er nemme at montere. Når du modtager dine fliser, har vi vedlagt en monteringsvejledning, så det er let og overskueligt når det kommer til monteringen af gulvet.

Når gummifliserne skal lægges skal de presses i spænd og udlægges i forbandt. Lav et overlap på fliserne og hammer det ned løbende; dette giver det bedste resultat. Fliserne er lige til at skære til med en hobbykniv, så du kan lave et flot finish rundt om rør, stolper eller lignende.

Har du problemer med lægning af fliserne kan du altid kontakte os for hjælp og gode råd. Ellers tilbyder vi også at montere gulvet til en yderst fordelagtig pris.

Har du ikke brug for et tilbud til dit firma? Kontakt os på info@mmcustomgym.dk

Står du og skal bruge flisen nu og her? Køb direkte i webshoppen hos Crossfitness.dk her!

Vægt 22,5 kg
Størrelse 50-100 × 5-100 × 2,5 cm
Varenr.

MMRTB-25

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.