Kettlebells

Stativfarve
Stativtype

Competition Kettlebells

MM Custom Gym kettlebells er lavet i høj kvalitet og har alle samme størrelse uanset vægt ; fåes fra 8 kg til 48 kg. Den diskrete farvekode rundt om håndtaget gør, at det stadig er nemt at se forskel på de individuelle vægtstørrelser.

Med en MM Custom Gym kettlebell er du sikret et produkt i den højeste kvalitet – og som altid, i et clean og lækkert stilrent design. Alle vores kettlebells kvalificeret som “Competition”, hvilket betyder at de lever op til alle de universelle krav i forhold til vægt, form, materiale, farve og kvalitet i forbindelse med konkurrencer. Derfor får du et produkt som bruges af eliten inden for funktionel træning.

Competition kettlebells har også i langt de fleste tilfælde et noget mere behageligt greb, end de klassiske af slagsen. Dette hjælper mod blandt andet vabler i dine håndflader under træning. Du kan opleve, at dine håndflader er hårdt udsat for vabler, især i starten af dit træningsforløb, og vi anbefaler derfor også at købe enten grips eller kalk til din træning.

Viser et enkelt resultat

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.