Om os

vores virksomhed

MM Custom Gym er Danmarks førende producent af CrossFit Stativer, træningsstativer, udendørs træningsstativer og funktionelt udstyr.

Vi sætter en ære i at vores produkter er af den højeste kvalitet og styrke.
Alle vores produkter er udviklet og testet i samarbejde med eksperter og atleter, hvilket er nøglen til at opretholde den høje kvalitet; alt lige fra styrken på vores stål til holdbarheden på vores maling.

Som en af de eneste på markedet, tilbyder vi vores kunder muligheden for special produktioner. Du kan hermed  bestemme alt fra design til størrelse og farve, og du kan få udviklet træningsstativer eller udstyr som er skræddersyet til lige efter dine behov og den plads du har tilgængelig.

Udover vores store produktion af træningsstativer og træningsudstyr, har vi også vores egne højkvalitets fitness gummigulve, turfs, vægtstænger, vægtskiver og meget mere.

Vi udvider hele tiden at udvide vores sortiment med nyt højkvalitets træningsudstyr, så hold dig opdateret på vores sider.

Værdier

Vores strategi er simpel – Kvalitet og Styrke er vort kendetegn og rygraden i vores virksomhed.

Vi sætter en ære i at producere og levere et produkt i særklasse. Materialevalget er vigtigt for os og der er tænkt over alle detaljer, så både stål, bolte, gummi og maling er i høj kvalitet og lavet til at yde det ypperste. Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Vores mission er at levere et fleksibelt kvalitetsprodukt til særdeles konkurrencedygtige priser, god service og professionel rådgivning på løsninger, der opfylder de individuelle behov.

Målet er at skabe et brand, der instinktivt vil indgyde Kvalitet og Styrke.

// Mike Høgfeldt, CEO/Founder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.