Udendørs træningsstativer

Stativfarve
Stativtype

Udendørs træningsstativer

Udendørs træningsstativer i højeste kvalitet og styrke fra MM Custom Gym. Vores udendørs træningsstativer er lavet i galvaniseret stål, således de ikke ruster. De er naturligvis altid designet i et smart og funktionelt design, der gør at du har uendelige muligheder for udbygning eller ombygning af stativet. Vi udvikler løbende nyt udstyr og løsninger, således du er sikret innovation og konstant mulighed for udbygning af dit udendørs træningsstativ. Her kommer du aldrig til at lade dig begrænse at stativets funktionalitet.

Processen

Vi hjælper dig gerne med at designe dit nye træningsstativ; uanset størrelse og farve. Vælg mellem standardløsninger eller specialløsninger. Uanset hvad, så kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du ønsker.

For at hjælpe os bedst på vej, så er det en god idé at gøre sig tanker om stativets primære funktion, størrelse samt design. Herfra kan vi lave en 3D-projektering af stativet, komme med et uforpligtende tilbud og tage dialogen herfra. Når vi har designet dit drømme-stativ, kan du selv vælge om du selv vil stå for montagen af det, eller om vi skal montere det for dig.

Hos MM Custom Gym hjælper vi dig hele vejen – fra idé til realisering.

Viser alle 6 resultater

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.