Træningsstativer

Stativfarve
Stativtype

Træningsstativer

Find dit nye træningsstativ hos MM Custom Gym. Alle vores træningsstativer er lavet i højeste kvalitet og styrke, så du er sikret et stativ der kan klare gentagne tunge vægte og løft uden problemer. Vores stativer er lavet i et smart og funktionelt design, der gør at du har uendelige muligheder for udbygning eller ombygning af stativet. Dette er med til at sikre, at stativet kan klare alle de hårde øvelser og generelle slitage.

Processen

Vi hjælper dig gerne med at designe dit nye træningsstativ; uanset størrelse og farve. Vælg mellem standardløsninger eller specialløsninger. Uanset hvad, så kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du ønsker.

For at hjælpe os bedst på vej, så er det en god idé at gøre sig tanker om stativets primære funktion, størrelse samt design. Herfra kan vi lave en 3D-projektering af stativet, komme med et uforpligtende tilbud og tage dialogen herfra. Når vi har designet dit drømme-stativ, kan du selv vælge om du selv vil stå for montagen af det, eller om vi skal montere det for dig.

Hos MM Custom Gym hjælper vi dig hele vejen – fra idé til realisering.

Husk også, at du hos MM Custom Gym også kan få alt slags træningsudstyr og gummigulve til. Du har altid mulighed for komplette løsninger hos os. Kontakt os allerede i dag!

Viser 1–20 af 71 resultater

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.