Design dit eget træningsstativ

Stativfarve
Stativtype

Design dit eget træningsstativ

Design dit eget træningsstativ hos MM Custom Gym. Vores træningsstativer er produceret i markedets højeste kvalitet og styrke. Vores træningsstativer giver dig mulighed for uendelige udbygninger, grundet et sammenhængende og funktionelt design, som er en gennemgående faktor i både vores udstyr og ekstra tilbehør.

3D Designs til inspiration

Har du brug for inspiration til designet på dit træningsstativ, eller træningscenter, sidder vi klar til at hjælpe dig med alt fra plantegninger til 3D design. Du finder i søgefunktionen under denne tekst, et lille uddrag af de forskellige stativer vi har lavet. Du kan søge på både design og/eller farve.

Processen

Vi hjælper dig gerne med at designe dit nye træningsstativ; uanset størrelse og farve. Vælg mellem standardløsninger eller specialløsninger. Uanset hvad, så kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du ønsker.

For at hjælpe os bedst på vej, så er det en god idé at gøre sig tanker om stativets primære funktion, størrelse samt design. Herfra kan vi lave en 3D-projektering af stativet, komme med et uforpligtende tilbud og tage dialogen herfra. Når vi har designet dit drømme-stativ, kan du selv vælge om du selv vil stå for montagen af det, eller om vi skal montere det for dig.

Hos MM Custom Gym hjælper vi dig hele vejen – fra idé til realisering.

Viser 1–20 af 53 resultater

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.