EXTREME GUMMIFLISE – FIN TOP – 43 MM

Tyk Gummiflise på 43 mm fra MM Custom Gym. Denne tykke gummiflise i gummigranulat med fin granulat top er i meget høj kvalitet og er ekstra hårdfør. Meget velegnet både til indendørs og udendørs brug. Stor slidstyrke og lang levetid, samt utrolig nem at rengøre!

Gummifliserne kan bruges indendørs såvel som udendørs, og derudover er de også blandt de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på vores kvalitet, at kan du finde en flise billigere i samme kvalitet, så matcher vi prisen.

Denne gummiflise variant er 43 mm tyk og fås i størrelsen 100×100 cm (1 m2) – vælg mellem sort og grå. Vi har også gummifliser i 15 mm og 25 mm tykkelse.

43 MM GUMMIFLISE TIL INDENDØRS ELLER UDENDØRS BRUG

Med en tyk gummiflise på 43 mm får du en flise i topklasse! Denne type gummiflise er specifikt konstrueret til det professionelle marked. Stor slidstyrke og lang levetid! Vores gulve er desuden blandt de absolut mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på vores kvalitet, at kan du finde et gummigulv billigere i samme kvalitet, så matcher vi prisen!

Vi producerer selv alle vores gummifliser, som lever op til de europæiske REACH-krav – og når du vælger denne gummiflise, får du en af de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på kvaliteten af vores produkt, at vi tilbyder prismatch hvis du kan finde den samme flise billigere i samme høje kvalitet.

Vær opmærksom på, at ved et gummiprodukt kan der forkomme en tolerance i størrelser på +/- 1%.

GUMMIFLISER MED UENDELIGE MULIGHEDER

Vores MM Custom Gym gummifliser kan fås i flere farver, tykkelser og størrelser. Vi har alle forskellige præferencer, og med de mange muligheder vi tilbyder, er der rig mulighed for at finde den perfekt gummiflise til netop dit fitnessgulv i træningscenteret eller derhjemme.

Netop denne gummiflise-variant fås kun i 43 mm tykkelse og med en størrelse på 100×100 cm kan du nemt sammensætte det perfekte og mest hårdføre træningsgulv.

Se vores øvrige udvalg træningsgulv lige her

EN TYK GUMMIFLISE ER SÆRDELES SLIDSTÆRK!

Vores gummifliser er utroligt slidstærke og egner sig faktisk både til indendørs og udendørs brug. Så drømmer du om et lækkert udendørs trænings setup, så vil denne flise give det helt perfekte underlag.

Når gummigulvet bliver snavset og beskidt er det utroligt nemt at gøre rent. Den robuste og kompakte gummisammensætning gør, at gummiflisen ikke tager skade af vand ved rengøringen.

GUMMIFLISER SOM ER NEMME AT MONTERE & VEDLIGEHOLDE

Alle gummifliser fra MM Custom Gym er nemme at montere. Når du modtager dine fliser, har vi vedlagt en monteringsvejledning, så det er let og overskueligt når det kommer til monteringen af gulvet.

Når gummifliserne skal lægges skal de presses i spænd og udlægges i forbandt. Lav et overlap på fliserne og hammer det ned løbende; dette giver det bedste resultat. Fliserne er lige til at skære til med en hobbykniv, så du kan lave et flot finish rundt om rør, stolper eller lignende.

Har du problemer med lægning af fliserne kan du altid kontakte os for hjælp og gode råd. Ellers tilbyder vi også at montere gulvet til en yderst fordelagtig pris.

Har du ikke brug for et tilbud til dit firma? Kontakt os på info@mmcustomgym.dk

Står du og skal bruge flisen nu og her? Køb direkte i webshoppen hos Crossfitness.dk her!

Varenr.

MMRTB-43-S

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.