Du er her

Træningsstativ

Alle vores træningsstativer er lavet i højeste kvalitet og styrke, så du er sikret et stativ der kan klare tunge vægte og løft uden problemer.  Vores træningsstativ er lavet i et smart og funktionelt design, der gør at du har uendelige muligheder for udbygning eller ombygning af stativet ved hjælp af vores stativ tilbehør. Det er med til at sikre at træningsstativet kan klare alle de øvelser du kan forestille dig.

Ønsker du dit helt eget og unikke stativ, så laver vi også specialfremstillede træningsstativer der opfylder dine ønsker og behov. Hvis du ikke har behov for et specialfremstillet træningsstativ, så har vi også et bredt udvalg af komplette træningsstativer i høj kvalitet.

Vores unikke og innovative træningsstativer har utal af muligheder… Læs mere.

 

Dansk

Skab et træningsstativ der passer til lige netop dig

Der findes mange former for træning og øvelser på stativer, og derfor mener vi også at man skal have mulighed for at lave lige netop det træningsstativ der passer til den enkeltes behov, specifikationer og ønsker. Derfor tilbyder vi at man kan få lavet et træningsstativ der er designet helt specielt til dig.

Hvis du går med ønsket om dit helt eget træningsstativ kan du ringe ind til os, hvor vi sidder klar til at give dig vejledning og rådgivning så du får lige det du vil have. Vi kan lave plantegninger og 3D design af stativet så du er helt sikker på det lever op til dine krav. 

Du har også mulighed for at komme forbi vores showroom for at se udstyret, samt teste det inden du bestiller hos os.

Som noget helt specielt er det nu også muligt at bestille stativerne i forskellige farver eller med en galvaniseret overflade. Så ønsker du et udendørs stativ skal du blot bestille det med en galvaniseret overflade som er lavet til det hårdføre vejr udendørs. Men hvis du derimod ønsker et indendørs stativ i pink, så kan vi også klare den. Mulighederne er uendelige i forhold til opbygning og farvevalg med vores træningsstativer fra MM Custom Gym.

Udendørs træningsstativ der kan klare al slags vejr

Hos MM Custom Gym mener vi at det kun er det bedste der er godt nok når det kommer til træningsudstyr, derfor er vores udendørs træningsstativer lavet i allerhøjeste kvalitet, og med en galvaniseret overfladebehandling som sikre at dit stativ kan klare alt fra varme sommerdage til den bidende kolde vinterkulde.

Med vores komplette træningsstativer tilbyder vi vægmonterede stativer og gulvmonteret træningsstativer så du kan få det udendørs trænings-setup der passer bedst til dine omgivelser. Lever de komplette løsninger ikke op til dine ønsker kan vi også tilbyde speciallavet udendørs træningsstativer lavet ud fra dit behov.

Crossfit stativ med mange muligheder

Alle vores stativer fungerer som crossfit stativ. Og hvis du ikke føler at dit nuværende crossfit stativ fra MM Custom Gym er udfordrende nok kan du altid udbygge det ved hjælp af vores tilbehør til stativerne, så du konstant bliver udfordret og dermed flytter din træning og dine fremskridt i den rigtige retning. 

Har du svært ved at se hvordan dit crossfit stativ skal kunne blive optimeret kan du altid ringe til os på +45 29 88 46 19 , og så finder vi den helt rette løsning til dig. Det smarte ved vores crossfit stativer er nemlig at du kan starte stille ud og så udbygge dit træningsstativ i takt med din træning skrider frem. 

Pull-up stativ der aldrig giver efter

Det er meget vigtigt at dit pull-up stativ er stabilt og ikke giver eller rykker sig når du hænger frit i luften. Vores pull-up stativer hos MM Custom Gym er som alle vores andre stativer også lavet i det bedste kvalitet og af branchen bedste materialer, så du er sikre imod skader imens du træner, fordi stativet ikke kan holde til det. Vi tilbyder både vægmonteret træningsstativer og gulvmonteret træningsstativer så du har mulighed for forskellige setups.

 

Reseller

Follow us

Store Information