Du er her

Gummifliser og gummigulv til fitness

Hos MM Custom Gym tilbyder vi gummifliser til professionelle træningsgulve til fitnesscentre, motionscentre eller til dit fitnessrum derhjemme. 

Da vi har vores helt egen gulvproduktion, kan vi tilbyde specielle løsninger til vores kunder. Vores platformsløsning indenfor gummigulve kan også med fordel kombineres med vores komplette træningsstativer, racks eller vores specialdesignet træningsstativer

Gummifliserne tilbydes i alle tænkelige farver, størrelser og tykkelser. Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige gummigulv eller hvis du ønsker en speciel løsning.

Ønsker du at vide mere om vores unikke gummifliser og gummigulve så klik her
Det er også muligt at købe gummigulve direkte fra webshoppen.

Dansk

High performance gummifliser og gummigulve

Vi fokuserer udelukkende på at lave højkvalitets gummigulve, som er komfortable og slidstærke, samtidig med at de er blandt de mest lugt neutrale på markedet. Hvilket vi er meget stolte af, da vi ønsker at tilbyde vores kunder de absolut bedste produkter.

Tykkelsen på dit træningsgulv betyder noget

Gulvet i et træningscenter er ikke bare et gulv. Det bliver udsat for utrolig mange stød, slid, slag, osv. – derfor er det meget vigtigt at gulvet er af høj kvalitet og at tykkelsen er den rette. Har man områder med meget tunge vægte som bliver smidt på gulvet gentagende gange i løbet af en dag, sætter det store krav til gulvet, da man på ingen måder ønsker at gummifliserne går i stykker. Har man derimod områder med mindre stød og tunge genstande kan et tyndere gummigulv være at foretrække. 

For at sikre du får den bedst mulige oplevelse af vores træningsgulve anbefaler vi en at vi rådgiver dig inden køb af gummigulv, så du er sikker på at de forskellige træningsområder har de mest optimale gummigulve.

Gummifliser og gummigulve specialdesignet til dig

Da vi har vores egen gulvproduktion, giver det os nogen klare fordele som vi ønsker kommer vores kunder til gode. Der er ikke 2 fitnesscentre der er ens, og derfor er vi stolte af at kunne levere skræddersyet gummifliser til alle vores kunder hvis det er det de ønsker. 

Det er kun fantasien der sætter grænser. Med vores mange størrelser, farver og tykkelser har du mange muligheder for at sikre det helt rette udtryk i dit fitnesscenter eller i træningsrummet derhjemme.

Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe

Er der nogen spørgsmål eller brug for yderlig rådgivning kan vi altid kontaktes på +45 29 88 46 19, via mail på info@mmcustomgym.com eller udfylde vores kontaktformular og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

 

Reseller

Follow us

Store Information